(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада салық салудағы Орталық Азия интеграциялық процестердің даму тəжірибесі қарастырылып, алдағы уақыттағы қауымдасу перспективалары анықталған. Мемлекеттер саясатын талдау Орталық Азия геосаясаттың қатысушылары барлық жаһандық жəне аймақтық державалар мақсаттарының тұтастығын жəне салық салу жүйесінің маңыздылығын көрсетті.