(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада өңірдің инновациялық-технологиялық дамуын қаржыландыру жүйесіне кешенді талдау жүргізілген, соның нəтижесінде оң бағытты үрдістердің тарауы анықталғандықтан, инновацияларды өңірді қарқынды индустриализациялау құралы ретінде пайдалану мүмкіндігі қарастырылған.