(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада ұйымның төлемқабілеттілігі мен баланс өтімділігін бағалау əдестері жан-жақты қарастырылған. Ұйымның төлемқабілеттілігін талдаумен байланысты теориялық жəне əдістемелік мəселелердің кешені көрсетілген.