(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Осы мақалада Қазақстан касындағы «инновациялық» бизнестің заманауи мəселелері, дағдарысқа қарсы басқарудағы инновацияның рөлі қаралған. Дағдарысқа қарсы басқарудың тиімділігін жəне Қазақстанның бəсекелестік қабілетін арттыру үшін экономикалық дамудағы ғылыми техникалық үдерістің (ҒТҮ) басымдығына негізделген инновациялық саясат ұсынылған.