(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақала Қазақстан Республикасы мемлекеттік инновациялық саясат мəселесіне арналған. Мақалада ағындағы жағдай қаралады жəне елдің инновациялық белсендікке ықпал ететін факторлары мен олардың талдауы жасалады.