(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада бəсекеге қабілеттілігінің мəні, мақсаты жəне оның теориялық мəселелері, сонымен бірге агроөнеркəсібіндегі бəсекеге қабілеттілігінің ерекшелігі қарастырылған.