(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада əлемдік практика биржа саудасының фундаменталды талқылаудың систематизациялау əдістері жəне де оның Қазақстандағы қор нарығын дамытуға үлесі қарастырылған.