(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бұл мақалада Кедендік Одақ талаптары негізінде импорттық жəне экспорттық баж салықтарының құралу көздері мен құрылымы, кедендік құнының қалыптастыру негізі қарастырылған.