(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Банктегі несие тәуекелдерінің басқару қажеттілігі туралы теориялық және тәжірибелік сұрақтар қарастырылған. Коммерциялық банктердін қызметіндегі несие тәуекелдерімен байланыстығы ашылған. Қазақстанның банк секторындағы дағдарыспен байланысты ссуда қоржының сапасы бойынша тұжырымдама жасалған, несие тәуекелдерінің басқаруының қиындығы қарастырылған.