(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада банкроттық институты мемлекеттің макроэкономикалық стратегиясының функциясын орындау керек екені көрсетілді. Дәрменсіздікті реттеудің шетелдік модельдері және казақстандық экономиканы басқарудың президенттік жүйесінде банкроттық институттың даму жолдары келтірілді.