(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасының әлемдік экономикалық дағдарыс шеңберіндегі экономикалық жағдайы және Кеден одағына енгендегі сыртқы сауда қызметінде көрініс алатын мәселелер талқыланған.