(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Бүгінгі таңда банктерге клиенттермен ұзақ уақытылы қарым қатынастарды құрудың тиімді әдістерін табу маңызды. Банктік қызмет аясында әріптес қарым қатынасты құрудың оңтайлы жолы – қарым қатынас маркетингі. Бұл мақалада банктік аяда әріптес қатынасты құру мәні, банктегі әріптестіктік түрлері/