(untitled) (Вестник КазНУ. Серия Экономическая, 2015)
Мақалада инновациялық процесстерді мемлекеттік бақылаудың кейбір мәселелері қаралған, олардың жалпы ұлттық маңызы мен экономикалық мазмұны көрсетілген.