СТРУКТУРА И ТЕНДЕНЦИИ МЕЖДУНАРОДНОЙ РЕГИОНАЛЬНОЙ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ИНТЕГРАЦИИ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада халықаралық аймақтық экономикалық және субрегиондық экономикалық кооперацияның болашақтағы дамуы сипатталған.