НЕКОТОРЫЕ ПРОБЛЕМЫ РАЗВИТИЯ МИКРОКРЕДИТНЫХ ОПЕРАЦИЙ В КАЗАХСТАНЕ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Осы мақалада Қазақстандағы микронесиелік операциялар дамуының кейбір мәселелері қарастырылады.