РЕАЛИЗАЦИЯ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ПОЛИТИКИ КАЗАХСТАНА (ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА) (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Әлеуметте мемлекеттің экономиканы реттеудің әсері әр экономикалық мектептердің идеяларына негізделген. Осы тұрғыдан ғылымға сүйенген экономикалық саясат әр уақытта пайдалы ма деген сұраққа өз көзқарасын білдіре отырып, үш елдің Кедендік одағы (Ресей, Белоруссия, Қазақстан) біз үшін қаншалықты тиімді екеніне өз ойын баяндайды.