СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ ГОРНОРУДНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: ФИНАНСОВЫЙ АСПЕКТ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Тау-кен өнеркəсібінде жұмыс істейтін компанияның қаржылық есебіне талдау жүргізілді. Осы салаға тəн мəселелер анықталып, оларды шешу жолдары ұсынылды.