КӨЛІК ҚҰРАЛДАРЫ ИЕЛЕРІНІҢ АЗАМАТТЫҚ-ҚҰҚЫҚТЫҚ ЖАУАПКЕРШІЛІГІН МІНДЕТТІ САҚТАНДЫРУДЫҢ НЕГІЗГІ ҰҒЫМДАРЫ МЕН ЭЛЕМЕНТТЕРІ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
В статье рассматриваются основные понятия и элементы обязательного страхования гражданско-правовой ответственности владельцев транспортных средств.