Управление рисками предпринимательской деятельности в современных экономических условиях. Жаңа экономикалық жағдайдағы кәсіпкерлік қызметтің тәуекелдерін басқару (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Статья посвящена проблеме управления рискамив предпринимательской деятельности.Разработана методология оценки и управления рискамиинновационных проектов и рассмотрены основные уровниуправления рисками. Приведена матрица ключевыхпонятий организации процесса управления рискамина предприятии. Данная концепция позволяет успешнорешать возникающие проблемы и использовать возможности,увеличивая потенциал организации.Мақала кәсіпкерлік қызметтің тәуекелдерін басқарутуралы мәселеге тоқталған. Инновациялық жобалардыңтәуекелдерін бағалау және бағалау әдістемесі құрастырылғанжәне тәуекелдерді басқарудың негізгі деңгейлеріқарастырылған. Кәсіпорындағы тәуекелдердібасқару процесін ұйымдастырудың басты анықтамаларыныңматрицасы көрсетілген.Бұл концепция туындайтын мәселелердітабысты шешугежәне ұйымның потенциалын арта отырып мүмкіндіктердіпайдалануға көмектеседі.