АУДИТОРЛЫҚ ТЕКСЕРУ ЖҮРГІЗУДІҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ ҰЙЫМДАРЫНДАҒЫ МЕТОДОЛОГИЯСЫ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада тамақ өнеркәсібі ұйымдарында аудиторлық тексеру жүргізу методологиясы қарастырылған.***Article describes audit methodology in the food industry.