ОРГАНИЗАЦИЯ УПРАВЛЕНИЯ ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬЮ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының тұрақты дамуындағы негізгі орын алатын, еліміздегі жүріпжатқан инновациялық үдерістер туралы және сол үдерістерді басқаруды ұйымдастырудың түрлі формаларытуралы түсінік беріледі.***This article is about innovation process tendencies that are taking place on a steady basis in the Republic ofKazakhstan. Moreover, the article highlights the way how these processes, tendencies and forms are being managed in the country.