УЧЕТ ОЦЕНОЧНЫХ ОБЯЗАТЕЛЬСТВ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада бағалау міндеттемелерінің есепке алынуы анықтауы берiле отырып, шартты оқиғалар жәнебағалау мiндеттемелері ерекшеленген.***In this article examines the record of estimated liabilities in commercial organizations.