СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ УПРАВЛЕНИЯ РИСКАМИ В ОТЕЧЕСТВЕННЫХ БАНКАХ КАЗАХСТАНА. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан отандық банкілерінде тәуекелділіктерді басқаруды жетілдірудің мәні мен мазмұны сипатталған. Авторлар банктерде тәуекелдерді басқару жағдайындағы еліміздің алдында тұрған стратегиялық міндеттер мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен.***In this article the maintenance, essence of perfection of management are reflected by risks of domestic banks ofKazakhstan. Authors consider actual problems and strategic duties in management of risks in banks.