СОСТАВ ФИНАНСОВОЙ ОТЧЕТНОСТИ, ЕЁ ЭЛЕМЕНТЫ И ИХ ПРИЗНАНИЕ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада қаржылық есептілікті құрастыру бойынша жалпы талаптар, есептілік құрылымы менмазмұнына қатысты ұсыныстар, сонымен қатар, қаржылық есептілік құрамы, оның элементтері және оларды тану мәселелері қарастырылған.***The article deals with general requirements for financial reporting presentation, and recommendations for itsstructure and requirements on its content, and financial statements composition, its components and their recognition.