ОСОБЕННОСТИ ФИНАНСОВОГО ПОСРЕДНИЧЕСТВА В БАНКОВСКОЙ СИСТЕМЕ КАЗАХСТАНА. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан банк жүйесіндегі қаржылық делдалдарының ерекшеліктерінің мәні мен мазмұнысипатталған. Авторлар банк жүйесінің саяси жағдайындағы еліміздің алдында тұрған стратегиялық міндеттер мен өзекті мәселелерді атап көрсеткен.***In this article the maintenance and essence of feature of financial intermediary of bank system of Kazakhstan arereflected. Authors consider actual problems facing the country and strategic duties of a political condition of banksystem.