Қазақстан телекоммуникация саласында баға белгілеу ерекшеліктері (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Авторлар мақалада телекоммуникация саласында баға белгілеудің жекелеген тұстарын қарастыру барысында оператор қызметке бағаны қалыптастыру кезінде жүзеге асыратын, жаңа тариф құрылымынбелгілеу кезіндегі жасайтын әрекеттерін, тариф орындайтын кейбір теориялық функцияларды, сондай-ақ «Қазақтелеком» АҚ тариф саясатының негізгі қағидаттарын көрсетуге талпыныс жасады. Жаңа ақпараттық бизнес-модельдер әзірлеу және енгізу қажеттілігі туралы ой жеткізілді. "
Keywords: баға; телекоммуникация