Қазақстан республикасындағы ел брендін қалыптастыру мәселелері (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Қазіргі ақпараттық технология заманында «ел брендінің» маңыздылығы артуда. Кез келген мемлекет өзі туралы жағымды ақпаратты қалыптастыруға көп күш пен қаражатты жұмсайды. Ал ел бренді әлемде жағымды ақпаратты қалыптастыру құралдарының бірі. "
Keywords: Ел бренді; Қазақстан имиджі