Кәсіпорындарда логистиканы қолданудың тиімділігі (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Қорларды ұстау қаржы құралдарын тартуды, материалды-техникалық базаның, еңбек ресурстарының көп бөлігін қолдануды талап етеді. “ KANBAN ” жүйесін қолданатын бірқатар Батыс Европа елдерінің фирмаларын талдау көрсеткендей, логистиканы қолдану өндірістік қорларды 50 пайызға азайтуға мүмкіндік береді. "
Keywords: Логистика; шикізат