Қазақстан шипажайы күрделі: ерекшеліктері мен даму перспективалары (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында орналасқан санаторлы курортық демалыс орталықтарының егемендік алған жылдардағы даму жағдайы, дағдарыстық кезеңдері, сонымен қатар еліміздің тұтынушыла-рының ішкі туризмнің дамуына қосқан үлесі мен көзқарасы қарастырылған.
Keywords: Санитарлық-курорттық кешен; емдеу