Агроөнеркәсіптік кешенін дағдарыс кезеңінен дамыту арқылы алып шығу мәселелері (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Ауыл шаруашылығы саласына салынатын қаржының қайтарым деңгейінің төмен болуына байланысты инвестициялық ресурстардың қазіргі кезге дейін іс жүзінде толығымен пайдаланылмай келген еді. Енді жағдайдың түбірінен өзгере бастағандығы сезілуде. Әлемде азық-түлікке деген сұраныстың артуы олардың бағасына да әсер етіп, агробизнестің тиімділігін арттыра түсуде.
Keywords: Агроөнеркәсіптік кешені