Қазақстанның валюта нарығындағы даму перспективалары (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала тұрақты даму мақсатында валюта нарығының келешегін талқылайды. Валюта нарығының іске асыру үшін тиімді құралдар ұсынады.
Keywords: Инвестициялық қызмет; инвестиция