Қазіргі кезеңдегі Қазақстандағы бюджетаралық қарым-қатынастар жағдайына талдау (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Бюджеттік қатынастар қалай бас макро, солай шағын экономикалық деңгейде қарастырылады. Бірінші түрі – барлық деңгейдің бюджетінің толықтығы – тұрақтылығын және қарқынды-экономикалық дамуы, екіншісі – жергілікті қамбаның игерушілігінің тиімділігі, әлеуметтік қызмет атқарудың нарықты жіберуі, дамуы жеке бизнес және инвестициялық ахуалдың жақсартуы қарастырылады. "
Keywords: бюджетаралық қатынастар