Инвестициялық жобалар мен инновация әдістемелері туралы (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Жобалық қаржыландыруды нақты инвестициялық жобаны қаржыландыру деп қарастыруға барлық негіз бар. Сонымен қатар, Қазақстандағы жобалық қаржыландыру жүйесінің жеткіліксіз дамуы ұзақ мерзімді банктік несиелеуді тежейтін басты мәселе болып табылады. "
Keywords: Инвестициялық жобалар