"Ықтималдықтар теориясы мен математикалық статистика мазмұнының экономикалық бағытта модульдік жобалануы " (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Модульде мақсатты әрекет ету жоспары, сұрыпталған нақты мазмұн, қойылған мақсатқа жетудің әдістемелік нұсқаулары көрсетіледі, сондықтан да модуль - модульді оқыту құралы ретінде көрініс табады. "
Keywords: логикалық құрылым; болжау