қазақстандық коммерциялық банктерде тәуекелдерді басқару ұйымының басымдықтары (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қаржылық дағдарыстың шартындағы маңызды мағынасы ретінде және Қазақстанның коммерциялық банктеріндегі басты орын алатын, қаржылық институтарындағы тәуекелдерінің белгілерін алады.
Keywords: Тәуекелдерді басқару ұйымы