Қазақстан Республикасында ұйым дәрменсіздігін реттеудің ерекшеліктері және әлемдік тәжірибе (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
"Дағдарыстық жағдайды осындай жолмен шешудің баламасы банкроттық институты болып табылады. Егер ұйымның сақталуы нарықтан кетуге қарағанда орынды болып табылса, банкроттық институты қаржылық қиындықтарды жеңуге көмек көрсету арқылыұйымның тіршілікке қабілеттілігін қалпына келтіруді қамтамасыз етеді және сонымен бірге нарықтың тіршілікке қабiлетсiз элементтерiн жояды. "
Keywords: Дәрменсіз ұйымдар; банкроттық үдерісі