СООТНОШЕНИЕ ПОНЯТИЙ « СПОРТИВНЫЙ МАРКЕТИНГ» И «МАРКЕТИНГ В СПОРТЕ». (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Ұсынылған мақалада спорттық маркетинг жəне спорттағы маркетинг түсініктеріне автор өз пікірінқарастырған. Автордың пікірі бойынша спорттағы маркетинг алдын ала қалыптасып, спорттық маркетингтіңдамуына жол ашады.