БРЕНДИНГ В ПОСТКРИЗИСНЫЙ ПЕРИОД. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада дағдарыс кезеңде кəсіпорындарда бренд-коммуникациялардың дамуы қарастырылған.Мақалада танымал жарнама берушілердің қызметіне талдау жасалынған, бренд-коммуникацияларды дамыту-дың əдістері қарастырылған.