СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СИСТЕМЫ НАЛОГОВ И ДРУГИХ ОБЯЗАТЕЛЬНЫХ ПЛАТЕЖЕЙ В БЮДЖЕТ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасындағы салықтар мен бюджетке тиісті өзге міндетті төлемдер жүйесінжетілдіру мəселелері қарастырылған.