СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СИСТЕМЫ БУХГАЛТЕРСКОГО УЧЕТА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Казақстан Республикасында бухгалтерлік есеп жүйесінің даму бағыттары қарастырылған.