«ЭКОНОМИЧЕСКОЕ ЛИЦО» КОРРУПЦИИ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Осы жұмыста сыбайлас жемқорлық дəрежесі экономикалық жағдай ретінде қаралады. Жоғарыда сыбайлас жемқорлықтың негізгі себептері анықталып ашылған. Сыбайлас жемқорлықтың тууына экономикалық талдау жасалды жəне оның Қазақстан Республикасында шығу түрлеріне талдау өткізілді.