СРАВНИТЕЛЬНЫЙ МАКРОЭКОНОМИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ СТРАН БЛИЖНЕГО ВОСТОКА. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Таяу Шығыс елдерінің 2000-2009 жылдар аралығындағы макроэкономикалық көрсеткіштерінесалыстырмалы талдау жасалған.