ЭКОНОМИКА РЕВОЛЮЦИЙ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада 2005 жəне 2010 жылдарында болған мемлекеттік төңкерістерден кейінгі ҚырғызРеспубликасының экономикасының сараптамасы жасалынған.