ПРИМЕНЕНИЕ МАРКЕТИНГОВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В МАЛОМ БИЗНЕСЕ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада шағын кəсіпорында қолданылатын маркетингтік технологияларды енгізу мен оны дамытудың негізгі мəселелері қарастырылған. Сондай-ақ шағын кəсіпорындардағы маркетингтік зерттеуді жаппайқолданудың тосқауылдары ашылған. Маркетингтік технологияларды қолдану өрісін шектейтін факторларзерттелген. Қаржылық жəне басқару факторларына аса көңіл бөлінген. Кəсіпорындардың маркетингтікқызметтегі маркетингтік технологияларды қолданудың мəселелерін шешу жолдары ұсынылған.