ШЕТ ЕЛДЕРДЕГІ ЖƏНЕ ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ІШКІ АУДИТТІ РЕТТЕЙТІН ЗАҢДЫҚ АКТІЛЕР МЕН ЕРЕЖЕЛЕР ТОПТАМАСЫ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
В данной статье рассматривается нормативные акты, регулируюшие внутренний аудит в РеспубликеКазахстан и зарубежом.