АНАЛИЗ ОСНОВНЫХ ТЕНДЕНЦИЙ В ФИНАНСИРОВАНИИ ИННОВАЦИОННО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ РЕГИОНА. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада өңірдің инновациялық-технологиялық дамуын қаржыландыру жүйесіне кешенді талдау жүргізілген, соның нəтижесінде оң бағытты үрдістердің тарауы анықталғандықтан, инновацияларды өңірді қарқынды индустриализациялау құралы ретінде пайдалану мүмкіндігі қарастырылған.