К ВОПРОСУ ПОДОХОДНОГО НАЛОГООБЛОЖЕНИЯ ФИЗИЧЕСКИХ ЛИЦ С ПРИМЕНЕНИЕМ ЗАРУБЕЖНОГО ОПЫТА. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада дамыған нарықтық экономикасы бар елдердегi жеке тұлғалардың салық салудағы тəжiребиесiқарастырылған.