АНАЛИЗ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ В РК. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада инновациялық кəсіпорындарды тиімді басқару мақсатында ҚР кəсіпорындардың инновациялық əлеуетін талдау жүргізілді.