ПРОБЛЕМЫ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ АПК. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада бəсекеге қабілеттілігінің мəні, мақсаты жəне оның теориялық мəселелері, сонымен біргеагроөнеркəсібіндегі бəсекеге қабілеттілігінің ерекшелігі қарастырылған.