Қазақстан Республикасының ақпараттық ашықтығы (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Қазақстандағы кəсiпорындардың ақпараттық ашықтығы ұғымы жəне мəнi ашылады. Отандық кəсiпорындардың қазiргi жағдайдың анализі жасалған. Ақпараттың ашықтығы, негiзгi жеткiлiксiздіктері анықталған, сонымен бiрге дамудың одан əрi жолдары анықталған.
Keywords: ақпарат; қор нарығы; инвесторлар; қаржы нарығы.